LAV PIVO

Prepoznatljiv ukus i autentičan kvalitet za prave ljubitelje piva

Vladimir Grbić i Nenad Jezdić | Lavovske priče - epizoda 4


Naše #LavovskePriče ove nedelje dovode jednog od najslavnijih srpkih sportista, zlatnog olimpijca Vladimira Vanju Grbića. Odmah na početku, domaćin Nenad Jezdić se priseća jednog od najspektakularnijih događaja srpske sportske istorije, poena kojim je Grbić osigurao pobedu na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine.

Osim osećanja tokom važnih momenata njegove karijere, Grbić je podelio sa nama svoja čvrsta uverenja o časti i odgovornosti koje nosi igra za nacionalnu reprezentaciju. Smatra da se danas često obrću teze i da novac postaje sve važniji motivator, dok igrači zaboravljaju koliko reprezentacija znači ljudima.

Domaćin Jezda iskoristio je priliku da se izvini Vanji Grbiću za svoje ponašanje prilikom njihovog prvog susreta. Razgovarali su i o (preteranom) sampoouzdanju, našoj želji da se uvek bude na vrhu i Grbićevim životnim motivatorima i uzorima. Na kraju je naš gost ispričao koga on sve smatra olimpijskim šampionima, ali i kako, kroz rad s decom, prenosi svoje vrednosti i motivaciju.