LAV PIVO

Prepoznatljiv ukus i autentičan kvalitet za prave ljubitelje piva

LAV pivo je tradicionalno, pasterizovano, svetlo pivo vrhunskog kvaliteta, koje karakteriše ukus srednjeg intenziteta, fino izbalansirane gorčine i prijatne arome. Za njega su zaslužna 4 osnovna pivska sastojka, kao i odsustvo bilo kakvih dodataka i surogata, što je jedinstven slučaj u segmentu popularnih domaćih piva.

Najveći brend u proizvodnom portfoliju kompanije Carlsberg Srbija ujedno je jedan od najpoznatijih sprskih brendova uopšte. Čuven je po sloganu „Ili jesi ili nisi LAV“ i upečatljivoj komunikaciji vedrog duha i snažnog, odlučnog karaktera.

Od polja i vode iz dubokih bunara preko savremenih postrojenja, sa velikom brigom i pažnjom naših stručnjaka, do vas dolazi LAV sakriven u boci.

Kada uzmemo VODU iz naših bunara sa preko 300 metara i na to dodamo JEČMENI SLAD dobijen sa naših polja, dobijamo savršeno telo koje je velike snage, a pri tome lagano tako da može da klizne. Nakon toga u SLAD dodajemo pažljivo odabran HMELJ koji nam na ovo telo dodaje kičmu, brižljivo čuva od okoline i daje nam finu gorčinu i jedinstven ukus.

Još pre više od 120 godina je u Carlsbergovoj laboratoriji izdvojen prvi čisti soj kvasca nazvan SACCHAROMYCES PASTORIJANUS, čiji su potomci i danas prisutni u svim pivarama sveta, a nama direktno stiže i daje život, a nazivamo ga srcem piva – to je KVASAC na koji smo sa pravom ponosni.

Tako pomešane supstance daju nam savršen spoj gorčine i pitkosti ali opet snage i karktera u samo jednoj boci.

ŽIVELI