LAV PIVO

Prepoznatljiv ukus i autentičan kvalitet za prave ljubitelje piva

Mi, Carlsberg Srbija, napravili smo ovu stranicu za društvene mreže, kako biste bili informisani o najnovijim vestima  u svetu LAVa, postavljali pitanja, davali predloge, postavljali slike i iznosili svoja mišljenja na teme u vezi sa LAV pivom. Iako podstičemo povratne informacije i komentare, ne moderiramo komentare, poruke ili sadržaje unete na stranice od strane kupaca i korisnika društvenih medija, pre objavljivavnja. Molimo da nam prijavite sve uvredljive ili nezakonite sadržaje na info@carlsberg.rs .

Staramo se o tome da celokupna naša marketinška komunikacija bude društveno odgovorna, kao i u skladu sa odgovoarajućim kodeksima. Svi materijali na društvenim mrežama naših brendova, uključujući i one koje postave korisnici, moraju takođe biti u skladu sa ovim uslovima.Zadržavamo pravo da uklonimo sadržaje koji mogu biti u suprotnosti sa ovim zahtevima, bez ograničenja na bilo koje slike kojima se prikazuju osobe starosti ispod 25 godina, neumereno ili neodgovorno konzumiranje, ili bilo koje brendiranje treće strane.

Postovi, komentari, vizuelni sadržaji i drugi materijali koje postave ljubitelji na ovoj stranici, ne predstavljaju, nužno, stavove i vrednosti našeg brenda.

Težimo da stranicu za društvene medije sačuvamo kao prijatno mesto za sve fanove, iz kog razloga Vas - korisnike - molimo da poštujete sledeća pravila i kategorije, te da imate u vidu da će (ili da može da bude) materijal koji nije u skladu sa ovim kategorijama biti uklonjen od strane našeg urednika:

Jezik

Molimo da pokažete obzir prema drugima i da se uzdržite od vulgarnog, eksplicitno seksualnog rečnika, i, generalno, od neodgovarajuće terminologije.

Poštovanje

Poštovanje je važno i mi ne prihvatamo komentare ili postove koji na bilo koji način uznemiravaju, prete ili kleveću druga lica.

Slike/video snimci

Ne prihvatamo nepristojne, opscene, sporne ili pogrdne materijale.To se odnosi na slike ili video sadržaje koji prikazuju ljude starosti ispod 25 godina.Takođe ne prihvatamo ni materijale kojima se prikazuje neodgovorno konzumiranje alkohola ili pijanstvo.

Spem

Samo teme u vezi sa LAVom, molimo. Ne zanimaju nas postovi i materijali kojima se promovišu drugi brendovi ili događaji.

Oglasi trećih lica

Na ovoj platformi mogu biti prikazane reklame i sadržaji za LAV stranicu na društvenim mrežama. Nemamo kontrolu nad sadržajem ili slikama sadržanim u njima i ne odobravamo niti se možemo povezati sa istima.

Linkovi ka sajtovima trećih lica

Tamo gde naša fan stranica za socijalne medije sadrži linkove ka drugim sajtovima i sadržajima trećih strana, ti linkovi su dati samo za Vašu informaciju.Nemamo kontrolu nad sadržajima tih sajtova ili resursa i ne prihvatamo odgovornost za njih, kao ni za bilo kakav gubitak ili oštećenje do kojeg može doći usled Vašeg korišćenja istih.

Pored svega gore navedenog, upućujemo Vas na sopstvena pravila ove stranice za društvene medije, a koja možete da pročitate ovde:

Poštujemo privatnost podataka: Naše obaveštenje o privatnosti odnosi se na lične podatke koje podelite sa nama preko ove stranice, pored sopstvenih pravila platforme.

Naposletku, svi sadržaji na stranici namenjeni su samo za osobe uzrasta u kom je zakonski dozvoljeno konzumiranje alkohola, tako da Vas molimo da sadržaje ne delite sa osobama mlađeg uzrasta.

LAV je posvećen tome da svo vreme provedeno sa alkoholom bude društveno odgovorno iskustvo, zbog čega Vas molimo da pijete odgovorno.

Kontaktirajte nas na:

info@carlsberg.rs

Zahvaljujemo Vam se na razumevanju - dobrodošli na našu stranicu!