LAV PIVO

Prepoznatljiv ukus i autentičan kvalitet za prave ljubitelje piva

Nataša Kovačević i Nenad Jezdić | Lavovske priče - epizoda 5


Ove nedelje #LavovskePriče ugošćuju prvu Lavicu! Domaćin Nenad Jezdić pozvao je u svoju kafanu Natašu Kovačević. Košarkašica čiju je igračku karijeru prekinula saobraćajna nesreća danas je uzor istrajnosti i pozitivnog pogleda na život. Nataša je razgovarala s Jezdom o momentima ličnog rasta kroz sve teške trenutke i izazovima kojima se trenutno veseli.

Podrška porodice Nataši je bio važan oslonac u svim poteškoćama, ali podseća nas da je uvek važno da i sami zadržimo svest o tome koliko smo dobri članovi porodice i dobri ljudi. Svoju pozitivnu energiju sama gradi razmišljanjem o tome šta može bolje da uradi i kaže da su snovi i ideali presudni, jer samo oni koji sanjaju te snove i ostvare.

Nataša nam je ispričala i o svojoj fondaciji koju je pokrenula nedugo nakon nesreće, a koja ima za cilj pomoći mladim sportistima u poteškoćama, povredama i teškim trenucima karijere. Važan aspekt njenog delovanja je i pomoć ženama u sportu. Na pitanje o diskriminaciji žena u košarci kaže kako je vrednost sporta u izgradnji karaktera neprocenjiva, čak i u takvim momentima.

Pogledajte video do kraja i saznajte zašto je plakala kada je upoznala Peđu Stojakovića i kakva je njena prognoza za predstojeće košarkaško leto!