LAV PIVO

Prepoznatljiv ukus i autentičan kvalitet za prave ljubitelje piva

Andrija Milošević i Nenad Jezdić | Lavovske priče - epizoda 6


Ove nedelje #LavovskePriče, uz našeg domaćina Nenada Jezdića, priča nadaleko čuveni glumac i komičar, čije šale prepričavaju i šeruju milioni. Reč je naravno o Andriji Miloševiću. Naš ovonedeljni gost nam priča o svom detinjstvu, dolasku u Beograd, trenucima koji ga vesele, ali i trenucima kada pusti LAVovsku suzu.

Saznali smo šta za Andriju znači bavljenje dečijom književnošću, šta ga inspiriše, kao i zbog čega voli da grli Ljubivoja Ršumovića. LAVovske osobine nema svako, mnogi i ne znaju šta su to prave LAVovske vrednosti i ponos.

Andrija nam slikovito objašnjava sve to, i na svom primeru govori kako se od LAVića postaje prava LAVčina. Proslavljeni glumac nam dalje objašnjava kako je došlo do stvaranja Teatra na brdu, saradnje sa Viktorom Savićem, šta u njegovom životu predstavlja pozorište i kako ga je naš domaćin Nenad Jezdić dočekao kada je prvi put došao u Beograd.

Saznali smo i zašto je naša zemlja plodno tle za stvaranje dobre komedije i iz čega se naša komedija zapravo rađa, i kakva je veza kafane i pozorišta.